Jeg hedder Claudia Kjems og jeg er audiolog og høreapparatsbruger

Claudia.jpeg

Med hEar har jeg opfyldt mit ønske at tilbyde end holistisk tilgang til de udfordringer, der kan være forbundet med høretab og brug af høreapparater. Det er min erfaring, at du nemmere klarer dit høretab med succes, hvis du har sat dig ind i detaljerne omkring dit høretab, arbejder med at være tålmodig med dig selv og dine omgivelser, og investerer den tid, som det kræver at finde frem til lige netop det høreapparat, der passer til dig og dine behov.

Jeg har en baggrund inden for audiologi og akustik og igennem ti år har jeg arbejdet for en af de førende høreapparatproducenter, hvor jeg har været med til at udvikle nogle af de mest avancerede høreapparater på markedet.

Jeg er vokset op i en familie med nedarvet høretab og fik derfor tidligt diagnosticeret mit høretab. På grund af min families historie har jeg altid haft stor interesse i at forstå, både hvad det betyder at kunne høre, og hvad det medfører, når hørelsen er udfordret.

Personligt kæmpede jeg i lang tid med at acceptere mit eget høretab, og da jeg som teenager fik mit første høreapparat, var det en overvældende oplevelse. På grund af min fordybelse i hørelsen og de ufordringer nedsat hørelse medfører, har jeg både igennem studierne og arbejdet i høreindustrien lært at håndtere min nedsatte hørelse.

Jeg ønsker at benytte min personlige og professionelle erfaring til at hjælpe andre med nedsat hørelse med deres rejse. Læs hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kontakt mig hvis du gerne vil vide mere eller book din aftale.