Det at få høreapparat er ikke 'bare'

"... Det er en svær process som for mange slutter med, at apparater lægges i en skuffe og glemmes. Det betyder for mange hørehæmmede at alt hvad der hedder social samvær, at lytte til musik, at være med til fester - enten bliver meget besværligt - eller i værste fald totalt opgives. Mit høretab skyldes ikke alder (selvom jeg har alderen) men derimod en knude på min ene hørenerve. Det er en helt ny problemstilling, som kræver en anden løsningsform, som jeg (og heller ikke høreklinikken jeg først blev henvist til), var opmærksom på. Den løsning de præsenterede mig for, virkede slet ikke og selvom jeg kæmpede med høreapparat i et halvt år, ja, så sluttede kampen også med, at apparatet lå og samlede støv.

Et møde med Claudia Kjems gav nyt håb. Hun er som hørehæmmet opmærksom på handicappets udfordringer og kan svare på alt. Er god til at finde de løsninger som der er brug for - og har god tid.

Jeg kan varmt anbefale Claudia, hvis du som hørehæmmet, gerne vil ende med en vellykket løsning - og få gode råd til at leve med og løse dit høreproblem."

- Jette Godtmark -